Odată cu înaintarea în vârstă, foarte multe femei au tot mai multe dificultăți atunci când vine vorba de aspectul lor fizic. Ei bine, dacă multe nu știu cum să se mai îmbrace, altele nu știu cum să se mai tundă. Aici, noi venim în ajutorul vostru. Iată cum să te tunzi după 50 de ani, conform sfaturilor specialiștilor în beauty!

Cum să te tunzi după 50 de ani?

Chiar dacă femeile de peste 50 de ani au trecut deja de prima tinerețe, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai aibă grijă de ele. Aspectul fizic este foarte important pentru încrederea în sine, iar după o anumită vârstă poate reda tinerețea de altă dată. Dacă și tu ai trecut de 50 de ani, iată câteva idei despre cum ai putea să îți porți părul!

  • Părul lung și natural

Simplitatea va rămâne mereu în trend. Indiferent de cum se schimbă moda, cu părul lung și natural nu vei da niciodată greș. Specialiștii le recomandă doamnelor de peste 50 de ani să își lase părul așa cum au fost înzestrate.

  • Tunsori în valuri

Această tunsoare este ușor de reprodus și este și foarte ușor de îngrijit. Pe lângă asta, tunsoarea în valuri oferă părului un aspect destul de natural și îl face să pară mai lung decât este de fapt.

tunsoare, varsta, sfaturi
Cum să te tunzi după 50 de ani? Sursă: fotografie generată de DALL-E
  • Pixie decupat

Femeile care optează pentru un păr scurt sunt destul de curajoase. Ei bine, această tunsoare le oferă un aspect mai tânăr, indiferent de vârsta pe care o au. Aceasta este și foarte ușor de întreținut, dar și de coafat. Pe lângă asta, veți economisi foarte mult timp atunci când plecați undeva, dar și bani pentru că nu veți mai avea nevoie de prea multe produse de îngrijire a părului.

  • Tunsoarea bob

Tunsoarea bob rămâne, fără doar și poate, una dintre cele mai „nemuritoare” tunsori. Cu aceasta nu veți da greș niciodată, indiferent de vârsta pe care o aveți. Specialiștii recomandă să îi sugerați coafezei să adauge și câteva straturi în tunsoare, pentru un aspect și mai frumos.