Iată un nou test de iluzie optică care îți dezvoltă gândirea și abilitățile. Dacă rezolvi pentru prima dată un astfel de test, s-ar putea să ți se pare destul de dificil să găsești o strategie din prima. Cu cât îți pui mintea mai mult la contribuție, cu atât vei fi mai bun la astfel de jocuri.

IQ-ul tău va crește doar odată cu exercițiul, ambiția și concentrarea.

Test de iluzie optică. În cât reușești să-l parcurgi?

Mintea de foarte multe ori ne poate juca feste, nu doar la astfel de jocuri, ci și în viața reală. Mai ales atunci când culorile sunt foarte asemănătoare și când există foarte multe detalii, mintea tinde să dea rateuri. Trebuie doar să aveți răbdare și să vă uitați foarte bine la fotografia atașată, astfel încât să găsiți vacile.

Aveți și un timp alocat, și anume de doar 5 secunde, scrie Jagran Josh. Dacă nu vă găsiți motivația, puteți să încercați să jucați cu câțiva prieteni. Cel care dă răspunsul corect ar putea primi chiar și o recompensă. Ce zici?

Ești pregătit de test?

Imagine reprezentativă pentru testul de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test IQ

Dacă cu toții ați pregătit un răspuns pe foaie, puteți vedea cine a câștigat. Ei bine, răspunsul corect era 5 vaci. Le veți putea vedea în imaginea de mai jos, astfel încât să fie mai simplu de înțeles unde se aflau.

Imagine reprezentativă pentru testul de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Nu te da bătut și mai încearcă să rezolvi și alte teste de acest gen. Antrenarea minții este foarte importantă, iar uneori chiar ajută la relaxare. În timp, abilitățile tale vor fi din ce în ce mai bune.