Iată horoscopul complet pentru săptămâna 5 – 11 august 2024. Nativii vor avea în primul rând parte de foarte multe provocări, însă pentru unii norocul va fi cu carul. Astrele îi sfătuiesc pe aceștia să gândească foarte bine cum valorifică acest noroc, pentru a nu cădea în capcană.

Horoscopul complet. Vezi cine sunt norocoșii!

Consultă mai jos horoscopul pentru fiecare zodie în parte și vezi la ce trebuie să te aștepți!

Horoscop Berbec 5 – 11 august

Berbecii sunt mai stresați ca niciodată și vor să le iasă toate treburile perfect. Ar trebui să nu mai fie atât de critici cu ei, deoarece asta nu le va aduce deloc lucruri bune, scrie Indian Express. Influența Nodului Sud ar putea să vă aducă niște surprize, așadar fiți pe poziții.

 

Horoscop Taur 5 – 11 august

Taurii se află printre norocoșii săptămânii! Ei sunt foarte liniștiți, motiv pentru care totul se desfășoară foarte bine. Atrag tot ceea ce își doresc, ceea ce le bucură mult sufletul.

 

Horoscop Gemeni 5 – 11 august

Gemenii nu sunt deloc în largul lor. Își doresc cu orice preț o schimbare în viața loc, ceea ce îi face să fie extrem de gânditori și de reci. Astrele îi sfătuiesc să ia totul cu calm, deoarece toate se vor rezolva în final.

 

Horoscop Rac 5 – 11 august

Racii au ceva cu probleme de ordin financiar. Acest aspect îi neliniștește, deoarece încearcă să caute fel și fel de soluții salvatoare. S-ar putea să aibă și câteva probleme de sănătate.

 

Horoscop Leu 5 – 11 august

Acești native vor avea parte de fel și fel de oportunități săptămâna aceasta, însă este foarte import ce acțiuni fac. Important e să își dorească foarte mult să-și îmbunătățească viața și să muncească pentru asta.

 

Horoscop Fecioară 5 – 11 august

Nici Fecioarele nu au neapărat parte de o perioadă excelentă. Nu prea se simt în formă, iar asta se vede și ceea ce au de făcut. Ele vor trebui să găsească o cale pentru a ieși din acest impas.

 

Horoscop Balanță 5 – 11 august

Balanțele resimt o perioadă mai aglomerată la locul de muncă și nu numai. De multe ori, gândul le zboară la cu totul alte probleme, ceea ce le-ar putea cauza probleme.

 

Horoscop Scorpion 5 – 11 august

Scorpioni au parte de niște zile uimitoare. Totul le merge foarte bine, atât la birou, cât și acasă. Sunt foarte pozitivi, ceea ce nu le poate aduce decât satisfacții.

 

Horoscop Săgetător 5 – 11 august

Săgetătorii au acumulat foarte multă oboseală, iar asta nu îi face decât să-și piardă răbdarea și cumpătul la locul de muncă. Trebuie să învețe să-și gestioneze mai bine emoțiile, deoarece cu toții mai avem și zile mai puțin bune.

 

Horoscop Capricorn 5 – 11 august

Capricornii sunt foarte cooperanți și pozitivi.

Imagine reprezentativă pentru zodia Capricorn. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Le dau sfaturi bune tuturor, deci un astfel de native în viața cuiva este ca o binecuvântare. S-ar putea să planifice o vacanță, sau o ieșire cu cei dragi.

 

Horoscop Vărsător 5 – 11 august

Vărsătorii au parte de zile încărcate și pun familia pe locul 2. Astrele le recomandă să încerce să găsească cumva un echilibru între acestea, deoarece în timp, le va părea rău.

 

Horoscop Pești 5 – 11 august

Peștii se simt suprasolicitați la locul de muncă, ceea ce îi determină să-și caute alternative. Nici salariul nu-i motivează deloc, așadar sunt cu moralul la pământ zilele următoare.