Iată un nou test de iluzie optică! Trebuie doar să fii atent la joc, și să nu fii distras de alte lucruri din jurul tău. Ține mine, nu mulți reușesc să rezolve testul.

Test de iluzie optică

Acest test este o modalitate inedită de ați petrece timpul liber, fie singur, fie cu prietenii tăi. El vă va pune mintea la contribuție. Timpul acordat este de doar 12 secunde, așadar fii pe fază, deoarece secundele se vor scurge cât ai clipi, notează Jagran Josh.

Trebuie să privești în detaliu fotografia, deoarece aceasta conține foarte multe elemente. Tu ai de găsit însă doar șapca ascunsă. În fotografie este o scenă din grădină, iar mai mulți adulți, dar și copii adună fructe, precum ananas, mango și banane. Nu te teme, este mai simplu decât crezi.

Ești pregătit să rezolvi testul?

Imagine reprezentativă pentru testul de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvate test de iluzie optică

Dacă te dai bătut, vei regăsi mai jos rezolvarea acestui test. Șapca se află în colțul din drepta jos, printre fructele de mango.

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Nu te opri aici! Mai încearcă și alte teste de inteligență, deoarece te vor ajuta să te dezvolți în continuare. Data viitoare cu siguranță vei fi un observator mai bun și vei găsi mai repede obiectele pierdute.