Iată un nou test de inteligență care îți pune mintea la contribuție. Nimic nu se compară cu un astfel de joc care ar trebui să vă stimuleze gândirea și atenția.

Nu mai sta pe gânduri și invită-I și pe prietenii tăi. S-ar putea să fie chiar amuzant să descoperiți cei 4 arcași ascunși printre ceilalți sportivi. Tematica imaginii este chiar în ton cu evenimentul urmărit de o lume întreagă, și anume Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Competițiile sportive vor avea loc în perioada 26 iulie 2024 – 11 august 2024.

Test de inteligență

Ai la dispoziție doar 15 secunde pentru a găsi arcașii, notează Jagran Josh. Nu trebuie să te grăbești, deoarece mai poți depăși puțin timpul.

Important e să-i găsești pe toți înaintea celorlalți. Nu-ți pierde concentrarea și fii foarte încrezător în capacitățile tale de observație.

Ești pregătit?

Imagine reprezentativă pentru testul de inteligență. „Sursă: Ticket Compare”

Timpul începe să se scurgă!

Rezolvare test IQ

Dacă te dai bătut și nu au reușit să-I descoperi la timp, iată mai jos unde se regăseau. 2 sunt în partea de sus, și 2 în partea de jos.

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului de inteligență. „Sursă: Ticket Compare”

Data viitoare încearcă să fii mult mai atent. Până atunci, încearcă să te mai delectezi și cu alte teste, astfel încât mintea să-ți fie antrenată.