Atunci când îți organizezi nunta, trebuie să știi că sunt foarte multe detalii de care trebuie să ții cont. Printre acestea se numără și candy barul sau fruit barul. Foarte mulți miri nu știu ce să aleagă pentru că părerile sunt împărțite. Tu ce spui? Candy bar sau fruit bar la nuntă?

Candy bar sau fruit bar la nuntă

Acest aspect este unul destul de controversat pentru că părerile sunt foarte împărțite. Dacă acum ceva ani prăjiturile și fructele se puneau pe fiecare masă în parte, acum nici nu se mai pune discuția de așa ceva. Toată lumea apelează acum la candy bar sau la fruit bar. Dar ce faci atunci când nu știi ce să alegi?

Ei bine, cu siguranță ambele variante vor fi pe placul invitațiilor, însă tindem să credem că cel mai mult vor aprecia candy barul. Acestea, de cele mai multe ori, are un cost destul de ridicat. Acesta este și motivul pentru care mulți miri aleg să renunțe la el. Nici un fruit bar nu este foarte ieftin, însă acesta poate fi făcut cu ușurință chiar de tine.

candy bar, fruit bar, nunta
Candy bar și fruit bar                                                                                                        Sursă: fotografie generată de DALL-E

În ultimul timp, la majoritatea evenimentelor, mirii au optat să îmbine ambele variante. Astfel, lângă candy bar puteți amenaja un mic spațiu unde să adăugați câteva fructe. S-ar putea să nu fie bătaie pe ele, însă dacă ții neapărat să ai fructe la evenimentul tău, aceasta este cea mai ușoară metodă. Pe lângă asta, vei economisi și ceva bani.

Cum alegem persoana care să ne realizeze candy barul?

Ei bine, alegerea furnizorului de prăjituri este una foarte personală. Dacă totuși nu vă pricepeți la prăjituri sau poate nu vă plac, cel mai bine ar fi să cereți păreri. Puteți citi recenzii chiar pe pagina cofetăriei sau vă puteți interesa de la alte persoane. Un alt aspect important pe care trebuie să îl aflați este despre calitatea ingredientelor.

Dacă vorbim de preț, aici este puțin mai dificil. Majoritatea mirilor preferă ieftin și bun, însă acest lucru este mai greu. Atunci când vedeți un preț mai mare, ingredientele sunt de calitate, iar recenziile sunt pozitive, înseamnă că acea cofetărie îți face treaba cum trebuie.