Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane, însă poate fi și destul de costisitoare. Dacă și tu îți dorești să economisești bani și să te rezumi doar la cheltuielile necesare, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos îți vom arăta cum să-ți faci singură pahare personalizate pentru nunta ta, cu un buget mai mic.

Cum să-ți faci singură pahare personalizate pentru nunta ta?

În cazul unei nunți, ai nevoie de foarte multe lucruri minore care sunt destul de costisitoare. Cele mai importante servicii pe care tu trebuie să le ai sunt formația, localul și echipa foto-video. Restul sunt detalii.

Ei bine, aceste detalii costă. Dacă tu nu vrei să plătești atât de mult pentru ele, atunci ar fi cazul să ți le faci singură. Anterior, a vorbit despre cum să-ți faci singură buchetul sau invitațiile, iar acum vom vorbi despre pahare. Paharele sunt un detaliu foarte drăguț și o amintire specială atât pentru miri, cât și pentru nași.

Pentru a-ți face singură paharele ai nevoie, în primul rând, de pahare. Vei găsi la foarte multe magazine diferite modele, mai mari, mai mici, mai înalte, mai joase, etc. Alege ce îți place cel mai mult. Apoi, hotărăște-te ce design ai vrea. Dacă vrei ceva simplu, alege să faci ceva clasic, un pahar alb, respectiv negru, cu un text și cam atât. Poți opta și pentru variante cu flori uscate sau cu pietricele.

Vopsea pentru pahare găsești la doar un click distanță. La fel și restul accesoriilor, vopsea, flori, pietricele, etc. Stickere cu nume găsești la persoane care se ocupă de așa ceva sau chiar la centre de printare.

pahare, nunta, idei
Pahare personalizate                                                                                                         Sursă: fotografie generată de DALL-E

Procesul propriu-zis de realizare a paharelor

După ce ai adunat toate materialele de care ai nevoie, a venit momentul pentru realizarea paharelor. Dacă alegi să le vopsești, ai grijă să le aplici culoarea în câte straturi este nevoie și să le lași să se usuce perfect. Apoi, atașează toate celelalte accesorii pe care le dorești. Nu te dezamăgi dacă nu îți iese din prima.

Eventual, poți alege să cumperi mai multe pahare și să faci proba pe câteva, înainte de modelul final. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este să speli paharele înainte pentru că după ce le faci designul nu vei mai putea face asta.

Întreg procesul este destul de simplu și relaxant. Pe lângă asta, vei economisi și bani din bugetul nunții tale și vei avea satisfacția că ai realizat paharele chiar cu mânuțele tale. Ce zici? Sună tentant? Atunci nu mai sta pe gânduri și apucă-te de treabă.