Există o insulă în Grecia care îți va garanta un sejur de vis. Aici puteți campa direct pe plajă, într-un peisaj cu totul și cu totul divin. Așadar, dacă vă doriți să aveți parte de o astfel de experiență inedită trebuie neapărat să ajungeți în Zakynthos.

Desigur, aici aveți de făcut o mulțime de activități, astfel încât vacanța să fie una de neuitat.

Tu ai merge pe această insulă în Grecia?

Apa turcoaz, broaștele țestoase care înoată agale, peisajele pitorești sunt doar câteva motive pentru care trebuie să vizitați această insulă. Iar pentru că mulți îți doresc să profite din plin de aceste lucruri, aleg ca și cazare un cort.

Un astfel de loc este camping este Tartaruga, în Golful Laganas, potrivit The Sun. Din în ce în ce mai mulți aleg această opțiune.

Imagine reprezentativă pentru insula Zakynthos. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

„Dacă sunteți în căutarea liniștii, pentru că aici greierii vă cântă un cântec de leagăn, pentru a savura delicioasa bucătărie grecească sau doar pentru a vă relaxa corpul și mintea între măslini imaculați, sunteți la locul potrivit în acest mic paradis”, se arată pe site-ul campingului. Pentru un adult, costul unui sejur aici este de 7 € pe noapte.

Iată ce mai poți face în Zakynthos

Această insulă este extrem de liniștită, de aceea ar trebui să fie inclusă pe lista destinațiilor de vizitat. Nici prețurile nu sunt exagerate, în comparație cu celelalte insule grecești, conform The Travel. Champion Traveler a făcut niște estimări, așadar costul total pentru o călătorie de o săptămână în Zakynthos poate fi cuprins între 673 și 2 811 $ de persoană, mai menționează sursa citată mai sus.

Pe lângă plimbările cu barca, puteți vizita Muzeul Bizantin sau Castelul Venețian. Cei mai mulți veneau aici pentru plaja emblematică Shipwreck Beach, sau Navagio Beach, însă din cauza alunecărilor de teren ea a rămas și anul acesta închisă. Peștera Albastră e și ea de neratat dacă veniți în Zakynthos, la fel și plaja Keri. Neapărat trebuie să faceți și snorkeling, deoarece apa este extrem de clară.