Uite lista cu festivaluri care se vor desfășura în România! Aici, organizatorii promit o mulțime de activități și o experiență de neuitat, deci trebuie să veniți.

Festivaluri care se vor desfășura în România. Tu vei merge?

1.Beach, Please este următorul festival care va avea loc în țara noastră, mai exact la Costinești. Petrecăreții vor dansa la malul mării între 11 și 13 iulie, potrivit zilesinopti.ro. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Anita, Travis Scott, Wiz Khalifa, 6ix9ine, French Montana, sau Lil Pump. În total, 200 de cântăreți vor fi prezenți.

2. Deep Forest Fest. Evenimentul va avea loc în perioada 12-14 iulie, pe Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea. Aici vor concerta Enoo Napa, Christian Lepah, Adrian Saguna și Pascal Junior, mai scrie sursa citată mai sus.

Imagine reprezentativă pentru un festival. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3.Electric Castle. Acesta se va desfășura în perioada 17-21 iulie, la Bonțida, lângă Cluj-Napoca. Un bilet general access pass costă 200 de euro, iar pentru o zi, prețul e de 110 euro, conform site-ului oficial. Aici puteți dormi în corturi special amenajate. Printre artiștii prezenți se numără Delia, Vița de Vie, Vama, Coma, Irina Rimes și Carlita.

4.Metal Pass va avea loc la Timișoara între 18 și 21 iulie. Studenții vor trebui să scoată din buzunare doar 100 de lei. Printre cei prezenți se numără: Gestos Grosseiros, Psychiatry și Euphobia.

5. Young Island Festival 2024 se desfășoară la Bacău între 19 și 21 iulie. Aici vor face atmosferă mulți artiști români, precum Dorian Popa,  Theo Rose, Andia, Antonia, Șatra Benz, și Subcarpați.

6.Electric Nights este și el un eveniment foarte așteptat. Acesta are loc în weekendul 26-28 iulie 2024, în Brezoi, județul Vâlcea. Invitați sunt Alternosfera, Omul cu Șobolani, VUNK, Vița de Vie.

7.Untold este în continuare în topul evenimentelor din vara aceasta. Acesta se va desfășura între 8-11 august, în Cluj-Napoca. Un bilet de acces general în toate zilele de festival costă în jur de 980 de lei, potrivit site-ului oficial. Printre artiștii renumiți se numără: Louis Tomlinson, Martin Garrix, Steve Aoki și Killa Fonic. De asemenea, vor concerta și artiști români.

Tot în luna august au loc și Rockstandt Extreme Fest, Sepsi Tabako, Sunset Festival și We love music Festival.