Întrebarea care stă pe buzele multor femei este „Ce rochii purtăm vara aceasta?”. Ei bine, dacă și tu te confrunți cu această dilemă, noi venim în ajutorul tău. Mai jos îți vom prezenta care sunt tendințele anului 2024 și spre ce piese vestimentare trebuie să te orientezi dacă vrei să fii în pas cu moda.

Ce rochii purtăm vara aceasta?

Vara este sezonul în care toate doamnele și domnișoarele se bucură din plin de rochiile pe care le au în dulap. Alături de încălțările perfecte și o geantă, poți obține o ținută de vis cu o singură piesă, mai exact o rochie. Să nu mai vorbim și de faptul că rochiile sunt foarte versatile. Multe dintre ele pot fi purtate într-o mulțime de combinații.

Anul acesta, în mare vogă, sunt rochiile mulate, lungi. Fie că sunt cu mânecă lungă, scurtă sau fără mânecă, acestea fac furori în rândul tendințelor. Acestea pot fi simple sau cu imprimeuri bogate, însă toate exprimă același lucru, feminitate. Accesorizate așa cum trebuie, acestea pot fi ținuta perfectă atât pentru o simplă plimbare sau pentru un eveniment mai elegant. Aceste rochii au fost mereu în vogă, însă anul acesta par să fie și mai și. Foarte multe vedete, atât de la noi, cât și din străinătate optează adesea pentru asemenea piese. Chiar și marile colecții ale creatorilor de modă conțin cel puțin o astfel de rochie.

rochie, tendinte, moda
Tendințe în materie de rochii                                                                                         Sursă: fotografie generată de DALL-E

S-au demodat rochiile scurte?

Rochiile scurte au ieșit din tendințe de ceva timp, iar acum la mare căutare sunt rochiile midi sau lungi. Ce-i drept, femeile optează acum pentru comoditate, iar rochiile scurte nu oferă acest lucru.

Chiar dacă ele arată foarte bine și pun accept pe siluetă și pe picioare, poate fi un calvar să porți una. Rochiile midi sau lungi sunt extrem de frumoase, comode și oferă o feminitate aparte. Această feminitate nu este oferită de rochiile scurte, așa că acestea au început să nu mai fie chiar atât de căutate.