Doi bunici din România au avut parte de o experiență cu totul și cu totul aparte. Aflați la o vârstă înaintată, aceștia s-au bucurat ca niște copii, atunci când nepotul lor a decis să-i ducă în vacanță, în Santorini, Grecia.

Ce experiență au trăit pe piele lor doi bunici din România?

Momentele au fost copleșitoare pentru ei, având în vedere că au zburat cu avionul pentru prima dată în viață. În clipurile video postate de Bogdan, bunicii aveau chiar și lacrimi în ochi.

”E zăpadă! Nu e zăpadă. Cu curaj o fi având piloții ăștia”, a exclamat bunica în videoclipul de pe TikTok. Până să plece în această aventură, Bogdan a mers cu vârstnicii și la pașaport.

Nu este singurul clip postat de tânăr în mediul online, deoarece el a postat zilnic din vacanța lor, arătându-le tuturor că iubirea încă există, indiferent de trecerea timpului. La un moment dat, bătrânul îi face o surpriză soției sale și îi duce niște flori. Emoționată, aceasta îi cântă ”La mulți ani!” și chiar îl pupă drăgăstoasă.

”Ce frumos e aici, ia uite ce cameră frumoasă mamă! Ce aer frumos, ia uite ce bine ne-a adus pe noi aici”, a fost reacția lor.

Imagini cu cei doi bătrâni români în Santorini. „Sursă: Captură ecran TikTok”

Momentele de fericire nu s-au terminat aici pentru ei. Împreună au mers la plajă și s-au bucurat de priveliștile încântătoare, și chiar s-au relaxat într-un jacuzzi, chiar dacă la început păreau temători.

”Mamă, mamă, ce bine e mamă. Aoleu, să am acasă pe asta”, mai spune bunica, într-o filmare.

Când s-a lăsat seara nu a fost deloc ușor pentru ei, deoarece li se părea straniu să doarmă într-o altă țară străină. Cu toate astea, ei s-au simțit extraordinar alături de nepot, care a strâns chiar și un milion de vizualizări la un singur clip. Internauții au adăugat și ei mii de comentarii în care l-au felicitat pe Bogdan pentru această idee grozavă.