Nu mai este foarte mult până la finala EURO 2024, așadar, inteligența artificială deja a prezis cine va juca un ultim meci.

Cine va juca în finala EURO 2024?

Campionatul European ar urma să le aibă drept finaliste pe Spania și Anglia, notează  Tuttomercatoweb.

De altfel, Spania este echipa cu cel mai mare succes din istoria Campionatelor Europene. Duminică, echipa a câștigat cu 4-1 în fața Georgiei, așadar va urma confruntarea cu Germania în sferturile de finală ale EURO 2024. Iată când va mai juca Spania:

Sferturi de finală
Spania – Germania (Stuttgart, 5 iulie)

Semifinale
Spania/Germania vs Portugalia/Franța (München, 9 iulie)

Finala: Berlin (14 iulie)

Cât despre Anglia, ea se confruntă cu Elveția în sferturile de finală ale Euro 2024 după ce a învins Slovacia, notează Sky Sports. În cazul în care Anglia va învinge Elveția și va ajunge în ultimele 4, atunci va juca în semifinale la Dortmund, miercuri, 10 iulie.

Emoții pentru meciul României

Marți, 2 iulie, România va juca împotriva Olandei, pe stadionul din Munchen, de la ora 19:00. Aceasta va fi cea de-a 15-a confruntare dintre cele două țări.  Tricolorii sunt optimiști și speră că își vor face fanii mândrii. Singurul moment în care țara noastră a învins Olanda a fost în preliminariile pentru EURO 2008.

”România la EURO 2024 este o poveste de determinare și pasiune, o călătorie plină de momente memorabile și de bucurie pentru toți românii. Fiecare meci a fost un spectacol în care inimile românilor au bătut la unison, iar vocile suporterilor noștri au răsunat pe stadioanele din Germania, transformându-le în adevărate fortărețe ale entuziasmului și speranței. Jos pălăria, România! Mai uniți ca acum nu am fost vreodată! (…) Și trăim această zi împreună, aici! Împreună până la final!”, a scris echipa națională, pe Facebook.

Tot azi va avea loc meciul Austria vs. Turcia (Leipzig), la  ora 22:00.

Dacă vor câștiga, tricolorii vor juca cu una dintre aceste țări. Englezii au prezis totuși că „Portocala Mecanică” va câștiga la scorul de 2-0, conform The Hard Tackle.