Melissa Noble, o mamă de doar 30 de ani a avut ocazia să călătorească în peste 40 de țări de-a lungul vieții. Aceasta a vrut neapărat să îți împărtășească experiențele cu alți oameni și a dezvăluit de ce recomandă să evitați aceste locuri. Sunt unele dintre cele mai cunoscute destinații din lume. Ea, însă, nu s-ar mai întoarce niciodată acolo.

De ce să evitați aceste locuri din lume?

Melissa a călătorit, până la vârsta de 30 de ani în 40 de țări și a ajuns pe șase din cele șapte continente. Aceasta și-a dorit să împartă experiențele sale și cu alți oamenii. Femeia a dezvăluit că a notat câteva orașe pe care nu va mai vrea niciodată să le viziteze. Ea recomandă și altor persoane să nu se înghesuie să ajungă aici, având în vedere că au opțiuni mult mai bune.

Unul dintre aceste orașe este Los Angeles. Chiar dacă este considerată „capitala mondială a cinematografiei”, Melissa nu recomandă neapărat vizitarea acestui oraș. Aceasta a dezvăluit că odată ce a văzut acest oraș, nu a mai simțit nevoie să se întoarcă. Înainte a fost în Mexic, iar acolo a avut parte de o experiență mult mai plăcută.

A doua destinație pe care ea a considerat-o de evitat, conform bussnesinsider.com, este Monaco. Aceasta a dezvăluit că ea și soțul ei au fost uimiți de opulența și luxul din acest oraș. Atâtea mașini sclipitoare și iahturi de lux nu au făcut-o pe Melissa să se simtă în largul ei.

destinatii, vacanta, locuri de evitat
Monaco                                                                                                                              Sursă: fotografie generată de DALL-E

A treia destinație este Veneția. Poate că acest lucru este surpinzător pentru mulți, însă Melissa și-a spus doar părerea persoană. Aceasta a vizitat orașul italian acum ceva ani și i s-a părut extrem de scump, dar și aglomerat.

„Dacă m-aș întoarce în Italia, sunt și alte locuri pe care mi-ar plăcea să le văd, precum Lacul Como”, a dezvăluit Melissa.

Ultimul loc pe care turista care a vizitat 40 de țări îl consideră de evitat este una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul Thailandei. Deși atunci când a fost a avut parte de o experiență frumoasă, nu s-ar mai întoarce. Melissa consideră că sunt multe alte locuri care merită din plin să fie cunoscute și vizitate.