În perioada verii, mulți dintre noi ne dorim să avem parte de un bronz perfect și îl obținem cât mai repede. Există foarte multe produse pe piață care promit rezultatul pe care mulți îl visează, însă soluția este mai simplă decât v-ați fi așteptat. Mai jos vă vom povesti câte ceva despre fructul care accelerează bronzul. Aceasta se găsește pe rafturile oricărui magazin.

Fructul care accelerează bronzul

Vara a venit, iar fiecare dintre noi își dorește să aibă un bronz de invidiat, însă într-un timp destul de scurt. Există o mulțime de cosmetice care promit să ofere un bronz perfect. De cele mai multe ori, acestea nu își fac treaba. Foarte multe persoane aleg să meargă la solar, însă acesta poate dăuna pielii în timp.

Ei bine, se pare că există un fruct care ajută la accelerarea bronzului. Este vorba despre caise. Aceste fructe delicioase sunt foarte bogate în betacaroten, cât și în diverși nutrienți care vor ajuta pielea să se bronzeze într-un mod uniform și rapid. Caisele mai conțin și antioxidanți care vor pregăti pielea pentru bronzare, iar tonul bronzului va fi chiar mai frumos decât în mod obișnuit. În această perioadă, caisele se găsesc în orice magazin, așa că este momentul perfect să profitați de beneficiile lor.

Cum să ai un bronz uniform?

Un bronz uniform ține de mai mulți factori. Înainte de a-ți expune pielea la soare, este important să o exfoliezi și să o hidratezi corespunzător. În plus, trebuie să evitați să aplicați pe piele produse care conțin alcool.

Un alt lucru foarte important este să aplicați cremă cu factor de protecție. Chiar dacă vreți să vă bronzați, nu trebuie să săriți peste acest pas. Cu 30 de minute înainte de a te expune la soare, aplică o cremă cu SPF și masează-o până intră în piele așa cum trebuie.

După ce v-ați expus la soare, trebuie să aveți grijă să vă hidratați pielea des și corect. Așa, bronzul se va păstra uniform și pe o perioadă îndelungată.