Iată ce spune Inteligența Artificială despre meciul dintre România-Olanda! Țara noastră va intra din nou pe teren pe data de 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen. Mulți încearcă deja să dea verdictul.

Tricolorii au sărbătorit miercuri, 26 iulie 2024 calificarea, după ce a jucat împotriva Slovaciei. Scorul a fost 1-1, după ce golul  a fost marcat din penalty de fostul jucător de la Ajax, Răzvan Marin. Nici presa internațională nu s-a abținut de la a scris despre remiză.

„A existat amenințarea unui blat, deoarece o remiză ar fi dus Slovacia și România în optimi, indiferent de ce s-ar fi întâmplat în cealaltă partidă a grupei E, Ucraina – Belgia. Prima repriză, însă, a fost un serial al ocaziilor. Ambele echipe au jucat deschis și nu au stat să calculeze. Rezultatul final le-a dus mai departe, românii primii și slovacii de pe a treia poziție. S-a terminat astfel în cel mai bun mod posibil în cazul amândurora. România a apărat egalul, iar Slovacia a acceptat”, a scris Gazzetta dello Sport.

Așadar, echipa noastră a acumulat 4 puncte în grupa E de la EURO 2024. Cele 16 echipe care au trecut în faza eliminatorie competiției sunt Spania, Georgia, Germania, Danemarca, Portugalia, Slovenia, Franța, Belgia, România, Olanda, Austria, Turcia, Anglia, Slovacia, Elveția și campioana en-titre, Italia.

Care va fi scorul la meciul dintre România-Olanda?

Inteligența artificială deja a prezis ce se va întâmpla în partida dintre România și Olanda. Așadar, echipa lui Edi Iordănescu ar putea să iasă învingătoare.

”Într-o predicție posibilă pentru meciul dintre România și Olanda din optimile Euro 2024, aș putea spune că scorul ar putea fi 2-1 în favoarea Olandei. Olanda are o echipă puternică și experimentată, iar România va trebui să depună un efort remarcabil pentru a obține o victorie. Totuși, în fotbal totul este posibil, iar România poate surprinde și să obțină un rezultat pozitiv dacă reușește să profite de ocaziile pe care le va avea”, a fost mesajul transmis de AI, potrivit România Liberă.

Imagine reprezentativă pentru un trofeu. „Sursă: Fotografie generată de AI”

De menționat este că România a câștigat o singură dată în istorie împotriva Olandei, în  anul 2007.

Tot pe 2 iulie vor juca și Austria (D1) și Turcia (F2), de la ora 22:00.