Wild Thang, în vârstă de 8 ani este cel mai urât câine din lume! Acest titlu i-a fost oferit în cadrul concursului de câini cu aspect neplăcut de la târgul Sonoma-Marin, din California.

Cine a primit titlul de cel mai urât câine?

În total, 8 câini au concurat, majoritatea patrupezilor fiind adoptați din centrele speciale, potrivit The Guardian. Cât despre cățelul câștigător, Wild Thang, care este din Coos Bay, Oregon nu e pentru prima oară când concurează la astfel de concursuri. De altfel el are și probleme de sănătate, încă de când era pui.

Mai precis, el are boala distemper canină, adică dinții lui mai cresc, iar limba îi atârnă pe afară. Chiar și așa el a fost primit cu brațele deschise de noua lui familie.

„Concursul vorbește despre importanța susținerii adorării tuturor animalelor și despre beneficiile adoptării”, este motto-ul concursului, conform sursei menționate mai sus.

Imagine cu cel mai urât câine din lume și stăpâna lui. „Sursă: Sumiko Moots / NBC News”

Acum, în urma câștigării competiției, stăpâna lui ar putea primi drept premiu 5.000 de dolari.

A obținut locul doi trei ani la rând, în primul an nimic. Apoi, trei ani la rând, s-a clasat pe locul doi și ne-am zis: „Hai să mergem din nou, pentru că e foarte distractiv. Și dacă nu, ne vom întoarce în anul următor”, a declarat stăpâna lui, Ann Lewis, pentru Today.

Tot Ann a fost că ea consider pe Wild este un câine special, care se bucură la fel de mult de viață ca toate animalele. Spre exemplu, el iubește înghețata, gheața și oamenii, în general.

Pe celelalte locuri inferioare s-au clasat tot câini cu probleme. Spre exemplu, locul 2 a fost ocupat de un pug care are 14 ani, iar pe 3, un patruped care a fost salvat de pe străzi la vârsta de 2 ani, care și-a pierdut dinții, părul și vederea.

Anul trecut, Scooter a câștigat titlul de cel mai urât câine. Pentru că era grav bolnav, iar picioarele sale din spate nu mai puteau fi folosite, stăpânul său a decis să-i curme suferința și să-l ducă la eutanasiere. El a fost salvat, iar acum se deplasează cu ajutorul unui cărucior special.