Dacă până acum ai fost în dubii și nu te-ai putut decide, iată cele mai bune trucuri de design interior. În anul 2024, specialiștii recomandă culorile neutre, dar și simplitatea. Așadar, tot ce e încărcat și colorat nu ar trebui să mai existe în casa ta.

De asemenea, la mare căutare sunt luminile ambientale.

Cele mai interesante trucuri de design interior

Dacă simți că locuința ta nu te mai face să te simți confortabil, atunci acesta este un semn. Iată ce trebuie să schimbi și de ce trebuie să ții cont în alegerea noului decor.

1.Elementele geometrice. Acestea sunt la mare căutare, deoarece crează un aspect interesant și dau un aer plăcut. Ele se încadrează perfect oriunde, mai ales dacă optăm pentru culori simple.

2.Corpuri realizate din materiale ecologice și durabile. Mobila realizată din astfel de materiale este un lucru de luat în calcul de cei ce vor să renoveze. De exemplu, lemnul de pin se află în tendințe, mulți arhitecții luând în calcul îmbinarea acestuia cu beton, scrie housebeautiful.com.

3.Culori neutre. De exemplu, anul acesta bejul se află în topul preferințelor, înlocuind culorile sobre. Și non culorile sunt în continuare la modă, deoarece dau o notă elegantă.

Trucuri design interior
Imagine reprezentativă pentru un dormitor modern. „Sursă: Fotografie generată de AI”

4.Canapelele mari în formă de L sunt și ele la mare căutare. De multe ori, clienții le preferă pe cele care au numeroase spații de depozitare, deoarece în acest fel economisesc din spațiu.

5.Mobila vintage și obiectele vechi. Acestea dau o notă aparte locuinței, chiar dacă mulți le văd învechite. Ele au ajuns să fie din ce în ce mai rare, așadar sunt apreciate chiar și 2024.

Tu ai renunța la electrocasnicele clasice?

6.Electrocasnice de ultimă generație. Cu siguranță acestea sunt extrem de folositoare, mai ales atunci când vine vorba de curățenie. Spre exemplu, un robot aspirator vine ca o gură de aer proaspăt, mai ales atunci când timpul tău e limitat. El poate aspira în locul tău, și chiar să dea cu mopul cât timp ești plecat.

7. Obiectele artizanale și sunt și ele foarte folosite în 2024. Ele oferă unicitate, dar și un rafinament aparte, conform French Brothers.

8.Construcțiile de sticlă câștigă și ele din ce în ce mai mult teren. În acest fel, lumina pătrunde altfel în încăpere. Astfel de plăci pot fi folosite chiar și în cabinele de duș, dacă ne dorim ceva diferit.

”La fel ca în cazul oricărei tendințe, aveți grijă să luați în considerare arhitectura casei dvs. și asigurați-vă că va corespunde. Dacă nu sunteți sigur, consultați un arhitect sau un designer calificat. Ceea ce pare a fi o tendință amuzantă astăzi poate declanșa reflexul de greață de mâine, atunci când este aplicată fără o analiză adecvată”, a spus Bethany Adams de la Bethany Adams Interiors, pentru livingetc.com.

9.Benzile led

10. Rattanul pentru dormitoare și bucătării. Mai ales corpurile de iluminat din acest material au revenit în tendințe, mai scrie sursa de mai sus.