Iată cele mai interesante trucuri de frumusețe care te vor ajuta să te simți minunat! De-a lungul timpului, numeroase vedete au decis să mai împărtășească din rutina lor. Unele dintre ele par banale, însă ajută foarte mult!

10 trucuri de frumusețe care îți pot schimba viața

1. Șamponul pentru bebeluși pentru curățarea tenului. Acest sfat vine din partea supermodelului Naomi Campbell, care la vârsta de 54 de ani are un ten impecabil. Ea a spus că obișnuiește să cumpere produse la îndemâna oricui. De exemplu, hidratarea este cheia.

„Întotdeauna încep cu o cremă de curățare și puțin săpun pentru copii. Folosesc, de asemenea, vitamina C și ulei de trandafir pe față. Mă curăț și mă spăl în fiecare zi, mă demachiez în fiecare seară. Hidratarea, pentru mine, este cel mai important lucru. Îmi place ca pielea mea să pară grasă și uleioasă. Mă hidratez constant – măști, măști de față, măști cremoase, măști de hârtie. Când ești sub lumini, machiajul intră foarte adânc în pori. Când nu lucrez, încerc să nu mă machiez deloc. Îmi place să am doar o piele curată”, a spus aceasta, conform Into the Gloss

2. Protecția solară. Pe 2 iunie, Marilyn Monroe trebuie să împlinească 98 de ani. Unul dintre trucurile ei în materie de înfrumusețare consta în evitarea soarelui.

”Îmi place să fiu blondă peste tot”, ar fi spus starul la un moment dat, potrivit Besame Cosmetics.

3. Vaselina. Acest produs era adorat de Marilyn Monroe. Ea era folosită atât ca bază, cât și ca iluminator, astfel încât să aibă un look fresh tot timpul.

4. Sprâncenele dese. De ceva timp, sprâncenele subțiri nu mai sunt la modă. Și Brooke Shields a confirmat acest lucru. Modelul american preferă să fie natural și să-și aplice un luciu pe buze. De asemenea, ea preferă să-și contureze discret ochii pentru a ieși în evidență.

5. Machiajul aplicat cu degetul. Deși pare ciudat, modelul Alessandra Ambrosio a dezvăluit că ea își aplică toate produsele pe față cu ajutorul degetului inelar. Acest truc ar ajuta-o să-și păstreze elasticitatea pielii și vitalitatea, scrie styledbysakuranbo.com.

Ce ingrediente sunt bune pentru piele?

Trucuri de înfrumusețare
Imagine reprezentativă pentru produsele de îngrijire personală. „Sursă: Fotografie generată de AI”

6. Ulei de față înainte de aplicarea fondului de ten. Marquezine a dezvăluit că acest lucru ar ajuta foarte mult, mai ales atunci când ne dorim un ten cu aspect hidratat. Ea a spus că obișnuiește să combine creme hidratante cu fondul de ten.

7. Temperatura apei este și ea extrem de importantă atunci când vrem să avem un aspect radiant. Miranda Kerr a mărturisit că apa rece ar trebui folosită dimineața, deoarece strânge porii.

8. Feliile de castravete pe ochi ar ajuta foarte mult pentru reducerea umflăturilor. Acest truc este folosit cu strictețe de modelul Kate Moss. Apoi, ea folosește un ser, scrie Net a Porter.

9. Masajul facial. Acesta ar fi nelipsit din rutina lui Christy Turlington, înainte de culcare.

10. Ingrediente naturale pentru o rutină completă. Și Pritika Swarupa a dezvăluit că se folosea de miere, dar și de alte ingrediente pentru a-și face măști.

„Sunt atât de multe remedii tradiționale pe care le-am folosit încă de când eram tânără, cum ar fi amestecul de miere, lămâie, turmeric, iaurt și făină de năut, pe care le lăsam pe față timp de 15 minute. Pentru erupții, amestec pudră de neem, pudră de orez, ulei de măsline și turmeric – este un antiseptic excelent pentru piele. În fiecare zi, iau o jumătate de linguriță de turmeric amestecat cu unt clarificat și piper negru”, a explicat ea pentru sursa citată mai sus.