Deși nu pare real, omul-câine chiar există! Este vorba despre un japonez care a cheltuit 12.500 de lire sterline pentru această transformare ciudată, iar acum are acum planuri să se transforme într-un alt animal, informează LadBible.

Ce își dorește omul-câine?

Toco a dezvăluit că se simte pregătit să își ia un nou alter-ego animali, asta după ce a devenit un Border Colli. Costumul și l-a cumpărat de la o firmă din Japonia, care creează de obicei sculpturi și haine pentru firme.

„Mi-am dorit să fiu un animal de când mă știu”, a declarat bărbatul, conform sursei citate mai sus.

El nu doar că poartă un costum atât de realist, ci și se deplasează în patru labe. Japonezul latră, vrea să fie gâdilat pe burtă, doarme într-o cușcă și chiar se plimbă în lesă. După ce ideea sa a îngrozit o lume întreagă, bărbatul a continuat să facă mărturii șocante. Acesta a spus că vrea să întâlnească și alți oameni care să se identifice ca animale și să se poată juca cu ele.

Vorbind pentru postul local de știri japonez WanQol, bărbatul a dezvăluit că există alte patru animale în care nu l-ar deranja să se transforme. Nu este sigur că le-ar putea executa la fel de bine ca pe Border Collie, însă ar încerca.

„Câinii și oamenii au structuri osoase diferite și modul în care își îndoaie picioarele și brațele, așa că la câini… este foarte dificil să faci mișcări care să arate așa. În prezent cercetez modalități de a face ca membrele mele să semene mai mult cu câinii”, a explicat Toco.

omul-caine
Bărbatul din japonia a cheltuit 12.500 de lire sterline pentru această transformare. Sursă: Captură Youtube/I want to be an animal

De asemenea, el a spus că foarte bine ar putea imita un urs normal, unul panda sau o vulpe. Nici o pisică nu i se pare greu de imitat.

„Preferatele mele sunt animalele patrupede, mai ales cele drăguțe. Dintre acestea, m-am gândit că un animal mare, apropiat de mine, ar fi bun, având în vedere că ar fi un model realist, așa că am decis să îl fac un câine”, a mai explicat japonezul.

Trendul oamenilor care vor să devină animale ia amploare

Acest trend începe să capete tot mai mult teren.  De exemplu, un alt japonez a vrut să devină lup, așadar a cheltuit pe un costum 19.000 de lire sterline. În cele din urmă, după ce a intrat în posesia lui, bărbatul a spus că nu se simte real, așa că vrea să renunțe la această idee.

Un inginer de autostrăzi din Tokyo a vrut să cocheteze cu ideea. El purta însă costumul doar în locuința lui, nu și pe stradă. Și în România a ajuns acest trend. Unii elevi merg îmbrăcați la școală, deghizați în animale. Specialiștii au tras un semnal de alarmă privind această chestiune, deoarece poate duce la tulburări grave de personalitate.