Dacă urmează să te vezi pentru prima dată cu cineva și nu știi cum să faci ca totul să meargă bine, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos îți vom dezvălui ce să nu faci niciodată la prima întâlnire. Ține cont de aceste sfaturi și cu siguranță vei ajunge și la a doua întâlnire cu persoana respectivă.
Ce să nu faci niciodată la prima întâlnire
- Nu încerca să pari altcineva decât cine ești în realitate
Exprimă-ți preferințele și personalitatea. Dacă ești invitată la sushi, iar tu nu ești o fană a bucătăriei asiatice, nu accepta propunerea, doar pentru că te temi să nu faci o impresie proastă la prima întâlnire. La fel, dacă ți se propune să ieșiți la un wine bar, iar tu nu bei, de obicei, alcool nu ești obligată să spui da, ca să nu treci drept o persoană dificilă.
- Nu întârzia intenționat
Este important ca la prima întâlnire să nu întârzii. Așa că sfatul nostru este să-ți calculezi timpul pe care vrei să-l aloci machiajului, coafurii și oricăror altor pregătiri pe care le ai în vedere și să anticipezi chiar și eventuale blocaje în trafic.
- Nu purta haine inconfortabile
O primă întâlnire nu este momentul potrivit ca să porți pentru prima oară acea pereche de pantofi superbi cu toc amețitor sau acea rochie strâmtă pe care o închizi la fermoar doar ținându-ți răsuflarea. Primele întâlniri sunt momente încărcate cu suficientă anxietate încât să mai adaugi un disconfort suplimentar. Așa că poartă acele ținute în care știi că arăți bine, dar în care te simți și în largul tău.
-
Nu-ți verifica în permanență telefonul
Poate fi foarte enervant să-ți verifici non-stop telefonul. Și, în același timp, total nepoliticos. Este foarte iritant să încerci să porți o conversație cu cineva care stă cu ochii lipiți de un ecran și care pare să aibă un grav deficit de atenție. De obicei, la întâlniri, oamenii își lasă telefoanele pe masă, dar asta nu înseamnă că trebuie să reacționezi la orice vibrație, notificare sau mesaj.
- Nu încerca să folosești tactici puerile pentru a te pune în valoare
Ce să nu faci la prima întâlnire? Să nu menționezi, la fiecare două cuvinte, detalii despre viața ta amoroasă, despre timpul pe care îl petreci la sală, despre câți tipi gravitează în jurul tău și abia așteaptă să se întâlnească cu tine. Evident că poți vorbi despre tine dar promovează-ți reușitele și lucrurile cu care te mândrești!
- Nu te teme să pui întrebări!
Întrebările sunt importante pentru că ele te ajută să întreții conversația și să afli mai multe despre celălat, așa că nu te teme să le pui, oricât ar părea de înspăimântătoare. Trebuie să-ți aduni curajul și să le lansezi, pentru că răspunsurile pe care le vei primi te vor ajuta să te decizi dacă va exista o a doua întâlnire sau nu.