Iată tot ce trebuie să știi despre dosarul lui P. Diddy. Celebrul rapper P. Diddy riscă să își petreacă tot restul vieții în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat de lucruri extrem de grave. Printre acestea se numără și trafic sexual și prostituție, în dosar fiind implicate atât persoane de sex feminin și masculin, cât și copii.

Tot ce trebuie să știi despre dosarul lui P. Diddy

În urmă cu puțin timp, mai exact pe data de 17 septembrie, celebrul rapper P. Diddy a fost arestat. Se pare că acesta a fost acuzat de mai multe fapte ilegale pe care le-ar fi comis în trecut. Zvonuri ar fi existat de mult timp, însă abia recent au apărut și dovezi incriminatorii.

Potrivit informațiilor din mediul online, rapperul este acuzat ca ar fi violat și drogat minori, iar mai apoi i-a folosit pe post de sclavi sexuali la petrecerile pe care le organizat. În dosar se vorbește și despre violență extremă, una dintre victime fiind chiar cântăreața R&b Cassie, cea care i-a fost iubită artistului.

În casa lui P. Diddy aveau loc petreceri greu de descris. Acolo se consumau frecvent substanțe interzise extrem de periculoase. Victimele sale erau abuzate în tot felul de moduri, iar mai apoi erau șantajate. Tot ce se întâmpla acolo era filmat, tocmai ca artistul să scape basma curantă cu ajutorul amenințărilor. Printre numele victimelor se pare că s-ar număra și numele lui Justin Biber. Acesta ar fi fost copilul de suflet al lui P. Diddy atunci când s-a lansat în muzică. Artistul ar fi apărut alături de rapper și astfel a reușit să câștige atenție la vremea respectivă.

rapper, diddy, acuzatii
P. Diddy Sursă foto: Facebook

Într-un filmuleț din 2009, Diddy se lăuda în fața presei că a petrecut 48 de ore împreună cu adolescentul Justin, dar că „ceea ce facem noi nu putem dezvălui cu adevărat”. Comentariul, atunci nebăgat în seamă, a trezit extrem de multe suspiciuni.

Mai multe reacții publice ale lui Biber le-au dat de gândit celor din presă, însă artistul nu a dorit să comenteze despre scandalul în care P. Diddy este implicat acum. Justin este concentrat acum pe rolul de tată și preferă să stea departe de tot ce se întâmplă.

Diddy este, în continuare, în spatele gratiilor și ar putea petrece mult timp acolo. Pentru fiecare dintre acuzațiile primite acesta s-ar putea alege cu 15 ani de închisoare. Se pare că nu este exclusă nici închisoarea pe viață. Rapperul a solicitat eliberarea din arest contra unei cauțiuni de 50 de milioane de dolari, însă justiția americană i-a refuzat pretenția.