Tu ce dulciuri vei prepara pentru Halloween! Sărbătoarea preluată de la americani va avea loc pe data de 31 octombrie, moment în care cu toții se vor costuma în tot felul de personaje, care mai de care mai înfricoșătoare.

Tot atunci vor avea loc petreceri tematice, prilej cu care ar trebui preparate niște dulciuri în concordanță cu tema.

Idei de dulciuri pentru Halloween

1. Fantome înfricoșătoare

Pentru a le realiza, aveți nevoie de câteva acadele, pe care mai apoi să le înfășurați într-un șervețel alb. Odată prinse cu un elastic, bomboanele vor arăta ca niște fantome. Puteți chiar să le faceți ochi cu ajutorul unui marker, pentru a deveni și mai reale, potrivit Kitchen Cents.

2. Rondele de orez înspăimântătoare

Pentru a le pregăti aveți nevoie de doar 4 ingrediente, respectiv de rondele de orez expandat,  marshmallows, unt și ciocolată albă. Așadar, nu trebuie decât să treceți la ornat! Puteți face dovleci, mumii sau chiar lilieci.

3. Ochi de zombie

Pentru ei aveți nevoie de unt, unt de arahide, arahide măcinate.

Imagine reprezentativă pentru dulciurile de Halloween. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Va trebui să faceți din acel amestec biluțe, pe care mai apoi le dați cu ciocolată albă. La final, lucrați la detalii, ornând cu roșu. Puteți să vă folosiți de o pungă pentru a adăuga acel colorant.

4. Broaște din biscuiți

Acest desert este extrem de ușor de făcut. Va trebui doar să dați niște biscuiți rotunzi prin niște fondant sau ciocolată colorată. Pentru picioare, puteți folosi niște covrigei sărați pe care să-i lipiți, iar pentru limbă, un jeleu roșu.

5 .Covrigei Fantome

Și acest desert e simplu de realizat, deoarece trebuie doar să dați prin ciocolată albă covrigeii sărați, iar mai apoi cu ciocolată neagră să le faceți ochi. Ei vor arăta la final foarte sinistru.

6. Ciocolată dezgustătoare

Nu va trebui decât să topiți ciocolată albă, în care să adăugați viermi de jeleu și globi oculari. Puteți să vă mai folosiți și de păianjeni din jeleu, deoarece și aceia arată foarte înfricoșător, mulți temându-se de ei.