Evenimente în luna septembrie 2024. Tu te-ai gândit deja unde vei petrece în această lună? Sunt o mulțime de variante pentru relaxare, muzică și voie bună. Ar trebuie să te decizi mai repede!

Listă evenimente în luna septembrie 2024

1. Unforgettable Festival, între 13 și 15 septembrie la Romexpo, București. De exemplu, în prima zi a evenimentului va urca pe scenă Havasi, cel mai rapid pianist din lume. Tot atunci vor concerta și Al Bano și Romina Power, dar și Gheorghe Zamfir,  potrivit paginii oficiale. Lara Fabian este o altă artistă extrem de așteptată, vocea ei fiind una inconfundabilă.

”Sunt foarte fericită, în primul rând, să mă întorc în România, la acest eveniment minunat și, de asemenea, să împart scena cu toți acești artiști extraordinari, printre care Jessie J, Garou, Daniel, adică oameni pe care îi cunosc, oameni pe care i-am întâlnit la nivel internațional și cu care am avut șansa să cânt uneori. Așa că mă simt cu adevărat fericită și foarte privilegiată să mă întorc”, a spus aceasta într-un interviu acordat Antena 3 CNN.

2. Utopia Festival, 13-14 septembrie, București. Acesta este primul festival de acest gen din Estul Europei, după cum menționează o sursă precizată anterior. Aici vor veni inclusiv DJ internaționali.

Imagine reprezentativă pentru un concert. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. Concert Vița de Vie, pe data de 14 septembrie. Concertul va avea loc în Quantic.

4. Festivalul Sinaia Forever, 13-15 septembrie. Pe lângă tarabe de artizanat și mâncare, cei mici se pot delecta la tot felul de ateliere interactive și spectacole. În fiecare seară va fi și câte un concert în Parcul Dimitrie Ghica. De exemplu, sâmbătă va cânta Puya, Smiley, dar și alți artiști de la noi din țară.

5. La Iași pe 14 septembrie va concerta trupa Taxi la Berarium Tankeria Ursus.

6. Discoteca `90 la Cluj-Napoca, pe 20 septembrie. Evenimentul va începe la ora 19:00,  la Sala Polivalentă BTarena, conform Zile și Nopți. Printre cei care vor face o atmosferă de senzație se numără 3 Sud Est, Asia, Alice Dj, No Mercy, dar și alții. Pe 21 septembrie, urmează evenimentul Discoteca `80, unde vor urca pe scenă Thomas Anders, Sandra și alți artiști.

7. Festivalul Metal Bunker va avea loc la Craiova pe 21 septembrie. Printre cei așteptați se numără Fingernails și Leather Brigade.

8. Pe 24 septembrie la Arenele Romane va concerta Jack Savoretti. În deschidere, artistul surpriză care va da start serii este Gizmo Varillas.

9. Pe 28 septembrie, Irina Rimes va face un show de zile mari tot la Arene Romane. “DESCÂNTATELE” este numele proiectului atât de așteptat.

Desigur, puteți urmări și ce piese de teatru vor fi luna aceasta, deoarece este o modalitate extraordinară de petrecere a timpului liber.