Iată un nou test de matematică care îți pune gândirea la încercare! Nu mulți îl rezolvă, deoarece nu găsesc o logică în spatele ecuațiilor. Ce zici, tu reușești să-l duci la bun sfârșit? Nu te aștepta să fie foarte ușor, deoarece chiar nu e.

Test de matematică. Cât de inteligent ești?

Cu ajutorul acestor teste de inteligență , IQ-ul tău poate crește, deoarece sunt extrem de educative. De aceea mulți nu se încumetă să încerce să le rezolve, deoarece presupun foarte multă gândire și efort. Mulți preferă să le joace în mai multe persoane, deoarece este mult mai amuzant, dar în același timp se simte și altfel competiția. Nu te sfii, deoarece odată cu relaxarea, mintea ta poate gândi mult mai bine.

Ai la dispoziție și un timp, și anume 10 secunde, potrivit Jagran Josh. Totuși, îți poți lua mai mult timp, dar totuși să dai răspunsul corect la final. Dacă ai nevoie să faci câteva calcule, poți chiar să folosești și o foaie și un pix. Începem?

Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test matematic. „Sursă: Pinterest”

Start joc!

Rezolvare test matematică

Felicitări dacă ai ajuns până aici și ai dat un răspuns. Mai jos vei regăsi rezolvarea, astfel încât să vezi care era raționamentul.

1 + 3 = 34.

5 + 2 =  27

Acum, dacă vă uitați la model, veți observa că locul zecilor este ocupat de a 2-a cifră, ceea ce înseamnă că în cazul primei ecuații, locul zecilor este ocupat de 3.

Așadar, locul 1 este suma celor 2 cifre, ceea ce înseamnă 1+3=4

Deci, suma finală este 34.

La final, avem ecuația finală în care 2 și 4 sunt adunate. Suma lor va fi 46!

Mai încearcă și alte teste și antrenează-ți constant mintea!