Tu ai auzit de aceste evenimente din weekendul 31 august-1 septembrie? Cu siguranță va trebui să te decizi și tu ce vrei să faci. Există o mulțime de posibilități din care poți alege, așa că nu-ți face griji. Vei găsi ceva și pe gustul tău, indiferent că mergi singur sau împreună cu familia.

Listă evenimente din weekendul 31 august-1 septembrie

Spre exemplu la Arenele Romane va fi un concert Scott Bradlee`s Postmodern Jukebox, iar la Teatrul Național Ion Luca Caragiale va concerta trupa rock E.M.I.L., la ora 20:30, conform Zile și Nopți. La Hard Rock Cafe îi puteți întâlni pe cei de la Red Parlament, de la ora 21:30.

În cazul în care sunteți pasionați de teatru și vreți să mergeți împreună cu copii, regăsiți mai jos piesele din data de 31 august:

  • Cerere în căsătorie, ora 18:30 la Teatrul Național Ion Luca Caragiale (TNB)
  • Skerlock Holmes și Jack Spintecătorul, la ora 19:00, la Teatrul Avangardia
  • Burlac la 40 de ani, la 19:30, la Teatrul Roșu
  • Și cu pisica ce-ați făcut?, ora 19:30 la TNB
  • Ion merge la Hollywood, ora 20:30, TNB.

Dacă adorați plimbările în aer liber, puteți ieși în acest weekend prin București, deoarece proiectul  „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” este încă activ. Așadar, pe lângă Calea Victoriei, mai puteți merge și pe Strada Trapezului din sectorul 3, mai precis între Bulevardul Theodor Pallady și Str. Prevederii, potrivit Arte Cultură București. Acolo veți găsi ateliere creative și educaționale, de actorie, dar și spectacole de dans și concerte live.

Imagine reprezentativă pentru un loc de promenadă. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Doar în acest weekend mai puteți admira peste 170 de opere de artă ale lui Salvador Dalí  la ARCUB –Hanul Gabroveni, în Centrul vechi al Capitalei între orele 10:00-20:00.

Ce festivaluri mai sunt în weekend?

Pe 31 de august, trebuie neapărat să mergeți cu copiii în zona Muzeului Național de Istorie a României/Palatul CEC între orele 17:30-20:00, deoarece vor putea participa la tot felul de jocuri interactive, vor face baloane și tatuaje temporare.

La Cluj puteți merge la Jazz in the Park până pe 1 septembrie, iar la Brașov Oktoberfest este deschis până pe 15 septembrie. În București pe 31 august puteți participa la Retroval 2024, în timp ce la mare, în Costinești se ține Folk Fest.