Dacă evenimentul mult așteptat din viața ta se apropie cu pași repezi, iată de unde poți să-ți achiziționezi rochia de mireasă. Cu siguranță odată ce vei proba mai multe modele, te vei decide asupra uneia speciale. Nu-ți face griji, deoarece angajații te vor ajuta foarte mult în alegerea ținutei, oferindu-ți cele mai bune sfaturi.

Ce spun stiliștii despre tendințele anului?

Femeile sunt extrem de stresate atunci când vine vorba de rochia mult visată. În timp ce unele sunt decise asupra modelului, altele vor să încerce mai multe rochii pentru a vedea cu care rezonează mai bine.

„Cumpărăturile pentru o garderobă de nuntă față de un singur look de nuntă sunt ceva ce vedem din ce în ce mai des, deoarece fiecare eveniment din jurul nunții a devenit propriul său „moment” de modă – și de ce nu?”, spun co-fondatoarele The Own Studio, Jess Kaye și Rosie Williams, potrivit Vogue. Acestea recomandă pentru cununia civilă o rochie scurtă.

La mare căutare anul acesta sunt rochiile simple din mătase, acestea oferind un look rafinat. Unele adoră rochiile pe corp, în timp ce altele vor să arate ca niște prințese. Și cele crăpate pe un picior sunt foarte cerute.

Imagine reprezentativă pentru un magazin de rochii de mireasă. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

De asemenea, corsetele, trenele, țesăturile în nuanțe subtile de roz și dantela sunt și ele în continuare în trend, notează Martha Stewart.

De unde poți să-ți achiziționezi rochia de mireasă?

Fundele, dar și florile mari sunt și ele în tendințe, viitoarele mirese dorindu-și aplicarea lor la umeri, fie la spate.

„Aceste detalii sunt perfecte pentru miresele care doresc să adauge o notă de nostalgie și romantism ținutei lor. Mănușile din dantelă Chantilly, fundele delicate și alte accesorii capricioase adaugă o notă de farmec vintage și feminitate ansamblului nupțial”, spune Arodaky, conform sursei citate mai sus.

Spre exemplu în București, puteți merge în următoarele magazine:

  • Iris Bridal Salon
  • LaNovia
  • Eden Bride
  • ESPOSA Bridal Boutique
  • Anne’s Bridal Exclusive
  • Aryanna Karen

Dacă considerați că nu ați găsit încă rochia ideală, puteți apela și la designeri care să vă croiască totul după un anumit tipar. Câțiva designeri cu care ar trebui să vorbiți sunt Christina Andrei, Aura Radu, Natalia Vasiliev, Georgiana Iordache, Iryna Kotapska sau Aryanna Karen. Există chiar și opțiunea închirierii unei rochii, prețurile începând de la 1200 de lei, pentru modelele mai vechi, informează Timp Online.

În ultimul timp, tot mai multe mirese aleg să facă chiar și o călătorie pentru alegerea rochiei perfecte, în țări precum Turcia, Londra, Italia sau Paris.