Vezi la ce filme și seriale te poți uita în luna august 2024! Aceasta e o modalitate extraordinară de detașare, relaxare și petrecere a timpului liber. Mulți preferă vizionarea alături de câțiva prieteni sau alături de familie.

Filme și seriale de văzut în luna august

Iată mai jos o listă cu câteva idei:

1. Emily in Paris – sezonul 4. Acest serial a fost urmărit de foarte mulți români. Sezonul acesta va prezenta sentimentele lui Emily care se simte indecisă. Ea simte că este atrasă de 2 bărbați. Cu siguranță vă va ține cu sufletul la gură până la final, scrie Elle. Premiera lui a fost pe 8 august.

2. The Union – Acesta este un film de acțiune foarte interesant. Este vorba despre un muncitor în construcții din Jersey, care la un moment dat va păși în lumea spionilor. Fosta lui iubită este cea care îl recrutează într-o misiune pentru serviciile secrete ale SUA. Premiera lui a avut deja loc pe data de 16 august.

Imagine reprezentativă pentru un cuplu care se uită la un film. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. One Fast Move – Filmul a apărut pe 8 august și este despre un soldat care ăși caută tatăl pentru a-l ajuta să-și urmeze visul de a concura pe motociclete Supersport, notează Movie Insider. Printre actori se numără KJ Apa, Eric Dane, Maia Reficco și Edward James Olmos.

4. Baby Fever, sezonul 2 – Premiera lui va avea loc joi, 22 august. Acesta o are în centrul acțiunii pe Nana care a devenit mamă și vrea să devină cel mai bun medic de fertilitate din lume.

5. The Deliverance – Acesta este un film de groază foarte așteptat. După ce a divorțat, Ebony, și-a luat viața în piept și a decis să se mute cu copiii într-o casă nouă. Nu după mult află că acolo se întâmplă tot felul de lucruri ciudate care o sperie îngrozitor.

Alte filme pe care le mai puteți vedea luna aceasta sunt: Breathless, Untamed Royals, Incoming, Wyatt Earp and The Cowboy War, Nice girls, It`s a good day to day.