O femeie de doar 38 de ani a ajuns să intre în Cartea Recordurilor datorită bărbii pe care o are. Aceasta a încetat să se mai bărbierească în urmă cu ani buni, după ce o perioadă a făcut acest lucru zilnic, de trei ori pe zi. Iată cine este femeia cu cea mai lungă barbă din lume! Aceasta suferă de o boală care a făcut-o să fie așa cum este astăzi.

Femeia cu cea mai lungă barbă

Erin Honeycutt este o femeie din Michigan, SUA, care a ajuns să aibă cea mai lungă barbă din lume, potrivit Guinness World Records. Aceasta suferă de sindromul ovarelor polichistice, o boală tot mai des întâlnită în ultimul timp.

Problemele în viața ei au început să apară de mică, încă de când avea 13 ani. Atunci, barba a început să îi crească. Erin a ajuns să se radă de 3 ori pe zi, zilnic. A încercat mai multe metode pentru a scăpa de barbă, dar nu a reușit. Ulterior, după vârsta de 18 ani, aceasta a încetat să se mai radă și s-a acceptat așa cum este. În momentul de față, barba ei măsoară 30 de cm și a ajuns să fie cea mai lungă barbă din lume, crescută în mod natural.

barba, femeie, boala
Erin Honeycutt                                                                                                                                         Sursă: Captură YouTube

Acest sindrom vine cu foarte multe dereglări hormonale care s-au resimțit în aspectul lui Erin. În afară de vocea ei feminină, aceasta arată exact ca un bărbat și a ajuns chiar să se căsătorească, cu o femeie.

Erin are mai multe probleme de sănătate

Pe lângă problemele hormonale, Erin Honeycutt s-a confruntat cu lucruri mult mai grele de-a lungul timpului. Aceasta a fost internată pentru o rană la picior, însă a făcut o infecție destul de gravă. Astfel, partea inferioară a piciorului i-a fost imputată.

Tot atunci, aceasta a suferit și un accident vascular, însă și-a adunat toate puterile și a reușit să meargă mai departe în ciuda a tot ce i s-a întâmplat. Ulterior, Erin a rămas și fără vederea centrală.